KWALITARIA BERGSCHENHOEK

KWALITARIA BERGSCHENHOEK Echt waar. Proef maar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Bergschenhoek. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:49 Snellere bezorging dan aangegeven, hierdoor was het vlees wat we zelf wilde klaarmaken niet tegelijk klaar was.
13 mei 2022 om 23:22 Helaas zat er geen saus bij waar we wel voor betaald hebben en waren 30 minuten later als dat is aangegeven
8 mei 2022 om 1:26 Sneller bezorgd dan de website aangaf. Prijs in orde. Erg lekker eten!
30 apr 2022 om 20:40 Eten kwam 10 min te laat. Opzich niet erg. Bamischijf lag alleen door de hele zak heen en de kroket was ook stuk en zat overl
30 apr 2022 om 20:06 Prima.
19 apr 2022 om 20:49 Snelle en vriendelijke bezorging, eten goed zoals altijd.
16 apr 2022 om 20:38 Helaas voor de zoveelste keer zat er weer iets niet bij. Volgens mij heb ik nu al bijna €10,00 te goed van Kwalitaria. SLECHT DUS.
6 apr 2022 om 20:52 Het eten was smaakvol, heet en zeker voldoende, je moet een flinke eter zijn om zo,n portie patat op te kunnen, salade was knapperig. Lekkere krokante garnalen en een broodje die niet slap was maar vers van structuur.
2 apr 2022 om 7:39 Niks op aan te merken ,bezorgtijd was prima ,bezorger vriendelijk, eten perfect .
1 apr 2022 om 20:35 Bezorgd tijd met thuisbezorgd klopt voor geen kant in de mail wordt gezegd bezorger is onderweg om vervolgens na half uur nog niets te hebben
25 mrt 2022 om 21:25 Supersnelle service, vriendelijke bezorger en eten was nog heet. :)
24 mrt 2022 om 21:39 De kip burger was nog rauw in het midden en de patat met kaas zit varken in dus let op als je die besteld. Dit staat er niet bij!